Meewerkende gasten gevraagd voor de barbecue van 13 juli

Op 13 juli is de laatste autismesoosavond voor de zomerstop. Traditiegetrouw hebben we die laatste soosavond een barbecue. Het voorbereiden van de barbecue is veel werk. We vinden het daarom leuk als bezoekers meewerken.

Op 25 mei hebben we om 17.00 uur een vergadering die alleen over de barbecue gaat. Die vergadering is heel praktisch. We maken een doe-lijst, verdelen de klussen en daarna eten we samen.

Als je met de barbecue mee wilt werken, vinden we het handig als je je aanmeldt. Je bent dan ook welkom bij de vergadering, zodat je zelf kan zeggen welke klus(sen) je wilt doen. Als je wel mee wilt helpen met de barbecue, maar niet naar de vergadering wilt, kan dat natuurlijk ook.

Vriendelijke groeten.

Tom

mede namens Fabienne, Sandra, Winny, Erik en Dave

Koningsdag: iets drinken in de stad in plaats van de soos

Vrijdag 27 april is er geen soos, want het is dan Koningsdag.

Het alternatief: (wat drinken in) Graaf Floris is helaas komen te vervallen, want Graaf Floris sluit dan al om 18:00u.

Maaarrrr… We hebben een alternatief gevonden: Brasserie En Zo in Houten. Eters komen daar vanaf 18 uur/ 18:30.
Drinkers kunnen later aansluiten.
Website van de brasserie: http://brasserieenzo.nl/

1 April grappen?

Op zo’n serieuze site als deze hebben wij ons toch wat 1 April grappen veroorloofd. Excuses hiervoor.

Bij deze wordt het gekozen logo weer in ere hersteld.

En, vreest niet: Tom blijft gewoon de Nieuwsbrief verzorgen. Ook al woont hij in – wat vroeger genoemd werd – Seyst. Hetgeen ook eigenlijk geen republiek is, en eigenlijk dus gewoon nog steeds bij de EU hoort.

Tot 31 maart 2019 zult u verder kunnen rekenen op serieus en waarheidsgetrouw nieuws op deze site.

Logo

Zoals je kan zien, is het logo een kwartslag gedraaid. De Logocommissie heeft besloten om het logo steeds een kwartslag te draaien, zodat de puzzelstukjes steeds in elkaar grijpen.
Bovendien symboliseert het steeds veranderende logo de dynamiek van onze organisatie.

Mededeling

Omstandigheden dwingen Tom te stoppen met zijn vrijwilligerswerk bij de autismesoos Utrecht.
De EU controleert de buitengrenzen steeds strenger. Tom woont in de Republiek Seyst. Omdat de Republiek Seyst geen lid is van de EU, en Tom geen visum kan krijgen voor de EU, kan hij de EU niet meer in komen. Helaas heeft Tom niet genoeg Seyster slotties om de douane om te kopen.
Tom heeft een tip voor degene die in het vervolg de e-mailnieuwsbrief gaat maken. De Russische geheime dienst heeft een techniek ontwikkeld, waarmee ze foto’s om een hoekje kunnen maken. Vanuit satellieten maken ze goede foto’s van de soosavonden. Als je naar de Russische datsja van Halbe Zijlstra gaat, en aan de baas van de geheime dienst een fles wodka geeft, kan je wel regelen dat je die foto’s krijgt.