Route

Adresgegevens

De Wilg
Mecklenburglaan 3-5
3581 NV, Utrecht
Tel: 030-251 36 72
E-mail: info@dewilg.nl

Per openbaar vervoer

Vanaf het NS-station met buslijn 8 (busstation centrumzijde), richting Diakonessenhuis. Of per treintaxi. Uitstappen halte Adriaan van Ostadelaan, loop 100 meter terug. De Wilg is gevestigd in een oud schoolgebouw.

Per auto vanuit Arnhem (A12)

Volg Utrecht / Nieuwegein en daarna Utrecht-Oost. Neem afslag stadion. Eerste stoplicht linksaf, volgende stoplicht rechts. Dit is de Adriaan van Ostadelaan, het verlengde is de Mecklenburglaan.

Per auto vanuit Amsterdam

Op knooppunt Ouderijn richting Arnhem volgen. Borden volgen Utrecht / Nieuwegein / Houten. Volg en neem afslag stadion. Eerste stoplicht linksaf, volgende stoplicht rechts. Dit is de Adriaan van Ostadelaan, het verlengde is de Mecklenburglaan.

Per auto vanuit Hilversum (A27) of Amersfoort (A28)

Volg Utrecht-Centrum (A28), daarna stadion. Neem de afslag stadion. Eerste stoplicht rechts. Dit is de Adriaan van Ostadelaan, het verlengde is de Mecklenburglaan.

Per auto vanuit Gorinchem / Breda (A27)

Neem de afslag Den Haag / Utrecht (A12). Volg en neem afslag Utrecht-Oost. Neem afslag stadion. Eerste stoplicht linksaf, volgende stoplicht rechts. Dit is de Adriaan van Ostadelaan, het verlengde is de Mecklenburglaan.