Hulp gevraagd op zondag 25 april, door Tom


Sorry: ook dit was een 1 April-grap: zie bericht https://autismesoosutrecht.nl/index.php/2019/04/05/rectificatie-1-april-grapjes-door-tom/

Op zondag 25 april gaan we de vloer van de gymzaal wegbreken. Gewoon met steenbeitels en stalen vuisten ( een stalen vuist is een hamer met een kop van 1250 gram, te koop bij elke bouwmarkt ) de vloer uithakken. Als we de vloer hebben uitgehakt, komt er een vrachtwagen met een paar kubieke meter zand. Dat zand leggen we dan netjes over de uitgehakte vloer, zodat het een strand wordt. Dan spuiten we er met de brandslang water op, om het strandeffect te versterken. Leuk voor strandwandelingen.
We gaan de muren en het plafond schilderen, de onderkant zeeblauw met golven, en daar boven hemelsblauw met een paar wolkjes en een Zon.
Het is alles bij elkaar veel werk, maar wel heel leuk om te doen. Ik zorg voor een uitgebreide lunch.

Natuurlijk heb je nu veel zin om mee te helpen, dus meld je aan via e-mail, schrijf er dan gelijk bij of je in het bezit bent van steenbeitel, stalen vuist, kwasten, verfrollers, kniebeschermers en veiligheidsbril ( we gaan natuurlijk wel veilig werken ).