Nieuwe coördinator

Sorry, ook dit was een 1 April-grap. Zie ook bericht: https://autismesoosutrecht.nl/index.php/2019/04/05/rectificatie-1-april-grapjes-door-tom/

We hebben met ingang van April een nieuwe coördinator, Hedera. Hieronder stelt zij zich voor.

Ik ben Hedera. Ik ben vanaf April de nieuwe coördinator van de autismesoos.
Ik woon al vele jaren ongehuwd samen met Tom. Omdat ik zelf geen vervoer heb, heb ik met Tom afgesproken dat ik bij hem achter op de fiets mee mag naar de soos. Heel aardig van die gozer. Na afloop van de soos ga ik natuurlijk met Tom mee naar de stamkroeg van veel soosbezoekers, om bij Graaf Floris een glas water te drinken.
Omdat ik graag president wil worden van Venezuela, wil ik graag eerst wat bestuurlijke ervaring opdoen. Als ik eerst bestuurlijke ervaring opdoe op de soos, een plek waar geen corruptie is, kan ik ervaren hoe dat is, voordat ik president word van het zwaar corrupte Venezuela.
Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten bij de soos.