Verslag Herfstwandeling 21 oktober door Douwe

Het was bewolkt maar zacht toen we startten met de wandeling in Den Dolder.
We liepen eerst langs een vrij breed fietspad langs het spoor.
Af en toe kwam er een kunstwerk langs de route. Dit waren langgerekt rechthoekige blokken. Waarvan onder de foto.
Na 3 km gingen we rechtsaf richting het militair museum Soesterberg.
Hier waren genoeg bankjes om te zitten voor onze picknick. Er was genoeg te eten en te drinken en de ananaswijn was weer goed gelukt. Daarna liepen wij een stuk over het vliegveld en kwamen al snel in het dorp Soesterberg. Wij hadden toen 7 km afgelegd. Hier heb ik besloten om met 2 anderen naar Amersfoort te gaan om daar een tentoonstelling te bezoeken. 24 km leek mij toch wat veel. Tom heeft de tocht toen in zijn eentje voltooid.

Douwe