Mededeling

Omstandigheden dwingen Tom te stoppen met zijn vrijwilligerswerk bij de autismesoos Utrecht.
De EU controleert de buitengrenzen steeds strenger. Tom woont in de Republiek Seyst. Omdat de Republiek Seyst geen lid is van de EU, en Tom geen visum kan krijgen voor de EU, kan hij de EU niet meer in komen. Helaas heeft Tom niet genoeg Seyster slotties om de douane om te kopen.
Tom heeft een tip voor degene die in het vervolg de e-mailnieuwsbrief gaat maken. De Russische geheime dienst heeft een techniek ontwikkeld, waarmee ze foto’s om een hoekje kunnen maken. Vanuit satellieten maken ze goede foto’s van de soosavonden. Als je naar de Russische datsja van Halbe Zijlstra gaat, en aan de baas van de geheime dienst een fles wodka geeft, kan je wel regelen dat je die foto’s krijgt.

Geef een reactie